360° afvalbeheer voor VME’s

Afval verdwijnt uit het zicht. Afvalkosten dalen. De standing van jullie gebouw stijgt. Die resultaten boeken we voor VME’s (verenigingen van mede-eigenaars) met 360° afvalbeheer.

Klinkt dit herkenbaar?

 • Afvalcontainers blijven te lang buitenstaan. Dat verlaagt de standing van het gebouw en de waarde van jullie appartementen. Ook zijn containers zo binnen niet beschikbaar.
 • De berging ligt er slordig bij. Dat ontmoedigt sorteren, doet afval uitdijen en leidt tot sluikstort. De kosten daarvan lopen snel op, tot ¼ van jullie afvalbudget. 
 • Nieuwe huurders krijgen weinig info over sorteerafspraken in het gebouw. Zo ontstaan misverstanden en draaien jullie op voor de kosten van (onbewust) sluikstorten.

Stel jullie even voor…

Afval wordt zo onzichtbaar mogelijk. De standing van jullie gebouw verhoogt. En de afvalkosten verlagen. Hoe we daarvoor zorgen?
 • We zetten de containers 100% stipt buiten en halen ze nadien zo snel mogelijk binnen.
 • Een propere, goed ingerichte berging nodigt jullie bewoners uit tot correct sorteren.
 • Doet er zich een sluikstortprobleem voor? Dan pakken we dat vriendelijk en kordaat aan.
 • Waar nodig krijgen jullie advies over aanpassingen in het huishoudelijk reglement.
 • Nieuwe huurders kennen de sorteerafspraken, nog voor ze hun verhuisdozen wegdoen.
  Door het 360° afvalbeheer van Dr. Trottoir verliezen wij nooit tijd door problemen of overlast door afval. Bovendien stijgt zo de standing en de waarde van ons gebouw. En dat voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!
  Roger Raghosing en Rebecca, Tijgerstraat (Gent)
  Dr. Trottoir slaagt erin om met een vriendelijke, kordate aanpak de juiste sfeer te scheppen voor een proper afvalbeheer in heel het gebouw, en daar plukken we de vruchten van. Ze doen hun werk zo goed dat het onzichtbaar is!
  Dirk en Lynn

Waarom VME’s voor ons kiezen?

Van A tot Z

Van afvalcontainers tot sluikstortpreventie en tips voor beter sorteren: we zorgen ervoor. Het resultaat? Minder, goed gesorteerd en vlot afgevoerd afval.

Persoonlijke aanpak

We checken wekelijks de afvalberging en sturen meteen bij waar nodig. Het doel: afvalbeheer op maat van jullie gebouw.

100% groen

Een elektrische bakfiets en deelwagen, een GFT-proefproject met Ivago: jullie betalen niet enkel minder afvalkosten, het milieu vaart er ook wel bij.

Vrijblijvend kennismaken?

Nodig ons uit voor een kort plaatsbezoek. Daarna krijgen jullie een sluitende offerte en een overzicht van mogelijke besparingen op afvalkosten.