Over dr. Trottoir

Van brandhout bij de scouts over afvalcontainers tot advies over snel evoluerend afvalbeheer: dit is het verhaal van dr. Trottoir.

Hoe het begon?

Jaren terug, bij de scouts, waar Matteo zorgde dat het hout voor het kampvuur goed lag : ) Later trok hij zich de orde van gemeenschappelijke ruimtes in zijn studentenkot aan. En toen hij in een appartement ging wonen, zette hij vanaf dag één de afvalcontainers buiten.

Eerst deed hij dat kosteloos, later kreeg hij een vergoeding van de VME. Meteen de start van zijn bedrijf en de samenwerking met nieuwe klanten.

En daar bleef het niet bij

Stap per stap evolueerde Matteo's aanbod. Doordat hij de afvalcontainers buitenzette, zag hij wat er fout liep in de afvalberging. En zijn contacten met Ivago en gebouwbeheerders gaven hem steeds meer zicht op alle stukjes van de afvalpuzzel.

Matteo dacht mee met klanten, toonde waar ze konden besparen en stelde oplossingen voor om hun afvalbeheer te verbeteren. Telkens opnieuw met een win-win-win voor eigenaars, bewoners en milieu.

Om de verdere groei van Dr. Trottoir te ondersteunen, kwam Sam Van Hoecke intussen aan boord als vennoot. Samen voor 360° afvalbeheer!

Klaar voor de toekomst

Afvalbeheer evolueert sneller dan ooit, denk aan nieuwe sorteerregels of tariefverhogingen voor restafval. Meer dan ooit staan eigenaars en bewoners voor de uitdaging om bewust met hun afval om te gaan. We kijken ernaar uit om hen daarin te blijven ondersteunen, samen met ons team.

Spreekt dit verhaal jou aan?

Zet de stap naar 360° afvalbeheer als VME of aanbieder van studentenhuisvesting. Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek en krijg zicht op jullie besparing.