Aanbevelingen

Slim afvalbeheer verlaagt de kosten en verhoogt de levenskwaliteit in grote gebouwen. VME’s en studentenhuisvesting: onze klanten ervaren het verschil. Hier laten we hen graag aan het woord.

We werkten al voor deze klanten:

Dit zeggen klanten over ons:

Wij zijn beide drukbezette zakenmensen en hebben daardoor nood aan een betrouwbare en 100% stipte service in de afvalberging van ons gebouw. Wij willen nl. geen tijd verliezen door problemen met afvalbeheer, zoals het helaas in veel andere gebouwen wel eens gebeurt.

Dr. Trottoir zorgt voor een stipt 360° afvalbeheer in ons gebouw: niemand sluikstort in de berging of op het trottoir. De vuilbakken staan stipt buiten voor ophaling door IVAGO en staan snel terug binnen. Daardoor verliezen we nooit tijd door bv. containers die te vol zitten of te lang buiten staan. Omdat daardoor het trottoir voor ons gebouw steeds proper is, stijgt de standing én de waarde van ons gebouw ook.

Overigens, vanuit zakelijke perspectief zijn we ook tevreden over de uitstekende prijs-kwaliteit van Dr. Trottoir.

Roger Raghosing en Rebecca, Tijgerstraat (Gent)

Dr. Trottoir zet onze containers ‘s morgens buiten op de dag van de ophaling. Daardoor blijven ze maximaal beschikbaar in de berging, riskeren we geen gasboete omdat ze te vroeg buitenstaan en vermijden we dat studenten ze ’s nachts overhoop halen.

Ook na lediging staan onze containers nooit te lang buiten. Zo trekken ze geen zwerfafval aan en wordt onze voorgevel niet ontsierd. Gelukkig maar, want dat zou de standing van ons gebouw verminderen en de passage langs het voetpad, of zoals ze zeggen in Gent: den trottoir, bemoeilijken.

De containers staan ook nooit buiten op foute dagen. Dit heeft een positief effect op het afvalbeheer van de hele straat. Want afval dat fout buitenstaat, stimuleert de buren om ook afval buiten te zetten, zonder hun IVAGO-kalender te raadplegen. Ons correcte afval-beleid stimuleert dus de buren tot correct gedrag en leidt zo tot een propere straat.

De bewoners van ons gebouw weten dat Dr. Trottoir de containers buiten- en binnenzet. Dit creëert een respectvolle sfeer in de berging. Bewoners respecteren de sorteerregels en we zien nooit sluikstorten, wat gepaard zou gaan met overlast én meerkosten.

Dr. Trottoir slaagt erin om met een vriendelijke, kordate aanpak de juiste sfeer te scheppen voor een proper afvalbeheer in heel het gebouw.

Dirk en Lynn

Spreekt dit verhaal jou aan?

Zet de stap naar 360° afvalbeheer als VME of aanbieder van studentenhuisvesting. Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek en krijg zicht op jullie besparing.