Afvalbeheer van A tot Z voor studentenhuisvesting

Minder en beter gesorteerd afval. Een drastische daling van afvalkosten en minder sluikstort. Een groenere studentenhuisvesting. Dat zijn de resultaten van 360° afvalbeheer.

Zo ontsporen jullie afvalkosten:

  • Studenten zijn vaak weinig gemotiveerd om hun afval te beperken en te sorteren. Dat kost jullie handenvol geld, want restafval wordt steeds duurder.
  • De berging ligt er vuil bij. Dat doet afval uitdijen, ontmoedigt poetshulpen en leidt tot sluikstort door studenten. De kosten daarvan lopen snel op. 
  • Afvalkosten komen doorgaans op één lijn in de boekhouding, waardoor jullie te weinig zicht hebben op wat fout loopt en waar kansen liggen op besparingen.

Zo verlagen jullie ze:

Als studenten de sorteerregels toepassen, dalen jullie afvalkosten. Als jullie berging proper en efficiënt is ingericht, neemt sluikstort af. En als jullie studenten opvoeden tot milieubewuste burgers, geeft dat jullie een groene uitstraling.

Zo helpen we jullie:

  • PMD, restafval, sluikstort: we inventariseren jullie afvalkosten en splitsen ze uit, zodat helder wordt waar jullie kunnen besparen.
  • Keukeninrichting, communicatie, signalisatie: we brengen jullie afvalbeheer in kaart en komen met een plan om dat te optimaliseren.
  • Akkoord? We rollen samen met jullie het afvalplan uit en zorgen voor draagvlak bij studenten, poetshulpen enz. Vriendelijk en ludiek als het kan, streng als het moet.
  • We bewaren het overzicht, volgen op en sturen bij. Het doel? Blijven besparen op jullie afvalkosten, academiejaar na academiejaar.

4 redenen om voor ons te kiezen

Totaalaanbod

Containerbeheer, advies over besparingen, een ludieke actie voor studenten, een keynote voor investeerders: we zorgen ervoor.

Persoonlijke aanpak

Wie niet goed sorteert, spreken we daar vriendelijk op aan. Die persoonlijke benadering zorgt telkens weer voor een ontradingseffect.

100% groen

Een elektrische bakfiets en deelwagen, een GFT-proefproject met Ivago: jullie betalen niet enkel minder afvalkosten, het milieu vaart er ook wel bij.

Afval is onze passie

We geloven in wat we doen, blijven meedenken, gaan voor resultaat en stoppen niet tot dat bereikt is. Het doel? Minder, beter gesorteerd afval.

Vrijblijvend kennismaken?

Nodig ons uit voor een verkennend gesprek. Daarna krijgen jullie een gratis nulmeting, een sluitende offerte en een overzicht van mogelijke besparingen.